Ολυμπιακός: Χάνει τον Καμαρά για 2- 3 βδομάδες

Δεν θα δώσει το «παρών» στη ρεβάνς της Πέμπτης

Το πρώτο εισιτήριο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου θα σφραγιστεί απόψε στο Ολυμπιακό στάδιο, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός πήρε το… ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας 

Μια κεφαλιά του Αργκους στο 79', σε μια φάση στην οποία ο Βραζιλιάνος αμυντικός πήρε παραμάζωμα την άμυνα του ΠΑΣ, ήταν αρκετή για τον Παναιλωτικό να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας και να παραμείνει σε επαφή με την πέμπτη θέση η οποία δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 30 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον πέμπτο Άρη, ενώ τα Γιάννινα με είκοσι βαθμούς έμειναν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Χάνει για τρεις βδομάδες τον Καμαρά

Ο Ολυμπιακός που έκανε περίπατο με τον ΟΦΗ χάνει για δύο με τρεις εβδομάδες τον Καμαρά που υπέστη θλάση στον δικέφαλο και δεν θα δώσει το «παρών» στη ρεβάνς της Πέμπτης για το κύπελλο με αντίπαλο τη Λαμία. Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Τοροσίδη, ενώ ο Ομάρ αναμένεται να επιστρέψει στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Πανιώνιος χωρίς Ζαμπά και Ελ Καντουρί

Αύριο ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο χωρίς τους Ελ Καντουρί και Ζαμπά που είναι τραυματίες, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top