Super League: Μεγάλο ματς στο Περιστέρι

Οι αγώνες της ημέρας

Super League: Μεγάλο ματς στο Περιστέρι

Το μεγάλο παιχνίδι, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό «κυρίως πιάτο» της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η αναμέτρηση του Περιστερίου (19:30) θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους «κυανόλευκους», ωστόσο, το γεγονός αυτό δε μειώνει σε καμία περίπτωση τη σημασία που έχει, κυρίως για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που κυριολεκτικά «καίγεται» για τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που να του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει σε αναστροφή της κατάστασης.

Η «αυλαία» του σημερινού προγράμματος θα ανοίξει στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή (15:00), που προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στην Τούμπα, με εξαιρετική ψυχολογία μετά την πρόκρισή του στους «32» του Europa League, ενώ την ίδια ώρα ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί την Κέρκυρα σε παιχνίδι που για τους «κυανέρυθρους» είναι «ζωής ή, θανάτου» μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top