Χωρίς Ρομπέρτο και Ιντέγε ο Ολυμπιακός στην Αυστρία

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Χωρίς Ρομπέρτο και Ιντέγε ο Ολυμπιακός στην Αυστρία

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν ακολουθεί την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Ο 30χρονος άσος δεν συμπεριλαμβάνεται στους 22 παίκτες που θα μεταβούν στην Αυστρία και αυτό σημαίνει ότι απομένουν λεπτομέρειες, προκειμένου να επισημοποιηθεί η αποχώρηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό, ύστερα από τρία χρόνια προσφοράς στους Πειραιώτες.

ιντεγε.jpg
(Ιντέγε)

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς προς τα τέλη του μήνα.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Γιαννιώτας εξέφρασε, με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής, την επιθυμία η ομάδα να κάνει μια ακόμη καλύτερη χρονιά από πέρυσι και να πετύχει τους στόχους της. «Είναι μία προετοιμασία, νέοι στόχοι. Η ομάδα θα δουλέψει, όπως όλες τις προηγούμενες, στο φουλ» είπε ανάμεσα σε άλλα ο 23χρονος επιθετικός και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη χρονιά από ό,τι πέρυσι. Όλα τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη και αυτό θα φανεί στην προετοιμασία και μέσα στη σεζόν. Εγώ θέλω να πετύχω τους στόχους του Ολυμπιακού, όπως κάνει όλη η ομάδα. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εφόσον είμαι στον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο στόχος μου κι εμένα για φέτος. Ελπίζω πως φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα για μένα και είμαι πολύ αισιόδοξος κι εγώ κι έτοιμος για πολλή δουλειά. Αυτό το καλοκαίρι είναι κάπως διαφορετικό για τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω έχει όλα τα φόντα, όλα τα παιδιά ξέρουν που βρίσκονται και νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο, ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Champions League».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top