Σισέ: «Σεβασμός στον Κριστιάνο»

Ο πρώην άσος της Εθνικής Γαλλίας και του Παναθηναϊκού, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του δημόσια

Σισέ: «Σεβασμός στον Κριστιάνο»

Είναι γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, η οποία είχε ξεκινήσει να φαίνεται πριν από το EURO.

Στον τελικό του Champions League και παρόλο που η Ρεάλ Μαδρίτης το κατέκτησε με το δικό του τελευταίο πέναλτι, ο ίδιος ήταν σε όλο το ματς μακριά από τον γνωστό καλό του εαυτό και μόνο μια φορά (προς το τέλος) έκανε αισθητή την παρουσία του.

Και αυτό συνεχίζεται στα γαλλικά γήπεδα στου�� πρώτους δύο αγώνες που έχει δώσει η Πορτογαλία και που δεν έχει καταφέρει ακόμη να νικήσει, με τον αρχηγό της, όχι μόνο να μην έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά να χάνει και το πέναλτι στο δεύτερο ματς με την Αυστρία (0-0).

Και είναι επίσης γεγονός ότι δέχεται έντονη κριτική για όλα αυτά, τόσο από τον Τύπο όσο και από τους απλούς φιλάθλους, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο πρώην άσος της Εθνικής Γαλλίας και του Παναθηναϊκού, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του δημόσια, καθώς έγραψε στο instagram: «Μπορεί να είμαι περισσότερο με τον Μέσι, όμως μεγάλος σεβασμός στον Κριστιάνο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top