Κοντονής για ΕΠΟ: «Φωνάζει ο κλέφτης...»

Δείτε την επίσημη δήλωση του υφυπουργού

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ κρατώντας ψηλά τους τόνους.

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Δεν δικαιούνται να κάνουν μαθήματα ήθους, ευγένειας και συμπεριφοράς, και πολύ περισσότερο να απειλούν δήθεν, κάποιοι που έχουν μετατρέψει σε δεύτερο σπίτι τους τα ανακριτικά γραφεία και τις δικαστικές αίθουσες και έχει επιστρατευθεί, για όσα κατηγορούνται ότι έχουν πράξει, σχεδόν το σύνολο του ποινικού κώδικα. Μήπως θα ήθελαν επίσης οι δήθεν προσβεβλημένοι να μας πουν, αφού είναι τόσο αδιάφθοροι και εύθικτοι, για ποιο λόγο ανθίστανται με τόση μανία, καθημερινά στη διεθνή προσπάθεια δημιουργίας του νέου κώδικα δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. και την επιβολή διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο;» αναφέρει η επίσημη δήλωση του υφυπουργού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε δηλώσει νωρίτερα στο «sportfm.gr» ότι η ΕΠΟ λειτουργεί ως ένα «διεφθαρμένο διευθυντήριο» που έχει «οικονομικά οφέλη απ'αυτό το καθεστώς και προνόμια που είναι ασύλληπτα για τον μέσο πολίτη σήμερα».

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΠΟ προσφεύγει στα δικαστήρια κατά Κοντονή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top