Αστρονομική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Ρονάλντο

Ασύλληπτα χρήματα φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν οι Παριζιάνοι

Αστρονομική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Ρονάλντο
Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο !

Μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι Παριζιάνοι ψάχνουν το νέο τους σούπερ σταρ και σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport” είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να αποκτήσουν τον άσο της Ρεάλ.

Πιο συγκεκριμένα οι νταμπλούχοι Γαλλίας φέρονται έτοιμοι να κάνουν μια προσφορά της τάξεως των 120 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης και 30 εκατ. ευρώ στον παίκτη ετησίως, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία πέρα από κάθε λογική και να γίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο νέος ηγέτης της γαλλικής ομάδας.

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ρονάλντο

Συναγερμός σήμανε στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Τρίτης (24/5), λίγες μόνο ημέρες πριν τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κίκο Κασίγια, ξάπλωσε στο χορτάρι και έκανε σήμα πως δεν μπορεί να συνεχίσει.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι γιατροί της ομάδας, όπου του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Ο Πορτογάλος εγκατέλειψε την προπόνηση και πήγε στα αποδυτήρια κουτσαίνοντας, ενώ έπιανε τον αριστερό του μηρό. Το πιθανότερο σενάριο είναι να χάσει μία ή δύο προπονήσεις και ίσως να μην είναι στο 100% στον τελικό.

Ωστόσο αυτός είναι ένας από τους αγώνες που ο Ρονάλντο δεν θα έχανε με τίποτα και θα επιδίωκε να αγωνιστεί με κάθε τρόπο. Όπως και να 'χει οι γιατροί της Ρεάλ βεβαιώνουν πως δεν είναι κάτι σοβαρό και το σκαρί του Πορτογάλου είναι τέτοιο που δεν θα τον επηρεάσει.

Nα σημειωθεί επίσης, πως ήδη εκτός τελικού είναι ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό δικέφαλο μοιραίο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top