Ο Σκίμπε κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής τον Παπασταθόπουλο

Για τους φιλικούς αγώνες στη Μελβούρνη

Ο Σκίμπε κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής τον Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, που θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για τους φιλικούς αγώνες με τους socceroos, στις 4/6 στο Σίδνεϊ και 7/6 στη Μελβούρνη.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν βρισκόταν μεταξύ εκείνων που αρχικά είχε ανακοινώσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε, όμως η ΕΠΟ πληροφόρησε σήμερα μέσω Twitter ότι ο άσος της Ντόρτμουντ θα είναι παρών.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνει η αποστολή του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης και Παπάζογλου.

Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Σε αυτές δεν θα συμμετάσχουν οι παίκτες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου και η αναχώρηση της αποστολής για την Αυστραλία στις 31 Μαΐου.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top