Ένσταση υποβάλλει ο Παναθηναϊκός για βήματα του Σπανούλη

Τι απαντά ο Ολυμπιακός

Ένσταση υποβάλλει ο Παναθηναϊκός για βήματα του Σπανούλη
Όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οι «πράσινοι» θα καταθέσουν ένσταση για το νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλης, εκτιμώντας ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέπεσε σε βήματα και το καλάθι δεν έπρεπε να μετρήσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο «τριφύλλι» δεν επετράπη να καταθέσει ένσταση μετά τον αγώνα, γιατί το φύλλο αγώνα είχε «κλείσει».

Ετσι, αυτό αναμένεται ��α γίνει το πρωί της Δευτέρας και μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η ένσταση θα εκδικαστεί την ίδια μέρα.

Επιπλέον, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας διέρρεαν πως σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο ΣΕΦ για το τρίτο ματς της σειράς!

Η απάντηση του Ολυμπιακού...

Στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, πάντως, δεν ανησυχούν περί «αλλοίωσης αποτελέσματος», λόγω των βημάτων, που όπως υποστηρίζουν υπέπεσε ο Βασίλης Σπανούλης στην τελευταία φάση του ματς.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες σχολιάζοντας την απόφαση της διοίκησης του «τριφυλλιού», αναρωτήθηκαν αν η ένσταση που θα κατατεθεί, θα περιλαμβάνει και το επιθετικό φάουλ που όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, υπέπεσε ο Διαμαντίδης στον Χάντερ στην προτελευταία φάση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 66-68!Σπανούλης για τρεις... και 1-1 Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top