Με εκπλήξεις και ηχηρές απουσίες η Εθνική στην Αυστραλία

Ποιούς κάλεσε ο Μίχαελ Σκίμπε

Με εκπλήξεις και ηχηρές απουσίες η Εθνική στην Αυστραλία

​Χωρίς στόπερ και με εκπλήξεις θα μεταβεί η Εθνική στην Αυστραλία για τα φιλικά ματς, όπως προκύπτει από τις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε. Μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά θα φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο οι Μπακασέτας και Μπουκουβάλας, ενώ επανέρχονται οι Μανιάτης, Γιαννιώτας και Χριστοδουλόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Γερμανός τεχνικός είναι οι: Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης και Παπάζογλου.

Στις απουσίες συγκαταλέγονται οι Παπασταθόπουλος, Φορτούνης, Κονέ, Μήτρογλου και Μανωλάς, με τον τελευταίο να απουσιάζει επειδή παντρεύεται.

Η συγκέντρωση της γαλανόλευκης αγαπημένης έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Μαΐου και η αναχώρηση για την Αυστραλία θα γίνει μία ημέρα αργότερα. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Σίδνεϊ στις 4 Ιουνίου και στη Μελβούρνη στις 7 του μήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top