Η Ελλάδα στην καρδιά μας - Star Web TV: Η... ζαχαρένια συνταγή της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου "ταξιδεύει" στο Λονδίνο

Νέα ώρα για την εκπομπή - Κάθε Τρίτη στις 21:00!

H εκπομπή "Η Ελλάδα στην καρδιά μας" αλλάζει ώρα και πλέον ταξιδεύουμε ακόμα νωρίτερα σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχει το ελληνικό στοιχείο.

Ο Μπάμπης Πετράκης, παρέα με τους καλεσμένους του, μας "ξεναγεί" στις ομορφιές, την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας και επικοινωνεί με την ελληνική ομογένεια όλου του κόσμου.

Γιατί, όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, έχουμε ένα κοινό στοιχείο... την Ελλάδα στην καρδιά μας!

Στην εκπομπή της Τρίτης, 15/05/2018, φιλοξενούμε την αστυνομικό και συγγραφέα Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, η οποία μας μεταφέρει σε μαγικούς κόσμους, μέσω των παιδικών της βιβλίων.

Με αφορμή το "ταξίδι" του βιβλίου "Μία Ζαχαρένια Συνταγή" στο Λονδίνο, επικοινωνούμε τηλεφωνικά με την Μαρία Καλλή από το ελληνικό κέντρο Λονδίνου. Εκτός των αλλών, μαζί μαθαίνουμε για τη λειτουργία και τις δράσεις του κέντρου.

Επίσης, τηλεφωνικά φιλοξενούμε και τη συντονίστρια ελληνικών σχολείων Μελβόυρνης με βασική γλώσσα τα ελληνικά, κυρία Μαρία Μπακαλίδου, η οποία μας λέει τα πάντα για τις δραστηριότητες και το έργο των σχολείων αυτών και μας κάνει να νιώθουμε περηφάνια για τους Έλληνες που προσπαθούν καθημερινά, ώστε η ελληνική γλώσσα να ακούγεται σε κάθε γωνιά της γης.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top