H Ελλάδα στην καρδιά μας, με τους συντελεστές της παράστασης "Εφημερίς των κυρίων τ’όνειρο"

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τρίτη στις 22:30, ο Μπάμπης Πετράκης φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά στον ελληνισμό του εξωτερικού αλλά και στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Μαγευτικά τοπία, παράδοση, ξενάγηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και άμεση επικοινωνία με τους Έλληνες του εξωτερικού συνθέτουν την... γαλανόλευκη παλέτα της εκπομπής.

Στην εκπομπή αυτής της εβδομάδας, φιλοξενούμε τους συντελεστές της παράστασης "Εφημερίς των κυρίων τ'όνειρο", η οποία είναι αφιερωμένη στην Καλλιρρόη Σιγανού-Παρρέν, την πρώτη Ελληνίδα φεμινίστρια και εκδότρια εφημερίδας. 

Η συγγραφέας Έλενα Παλαιολόγου, η σκηνοθέτης Ισμήνη Σακελλαροπούλου και η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου μας λένε όλες τις λεπτομέρειες για την παράσταση και μας προσκαλούν κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής, ώστε να την απολαύσουμε παρέα.

Παράλληλα, συνδεόμαστε με την Αυστραλία και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παγάνη, ο οποίος μας μεταφέρει το κλίμα του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Μελβούρνη και συγκέντρωσε πλήθος διαδηλωτών.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top