Ξάφνιασε τους πάντες ο Σεργουλόπουλος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: «Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι;»

Δείτε το βίντεο

Το Golden Buzzer στον Nίκο Στρατή ή αλλιώς «Tagma» πάτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Judge Cuts» του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» εκπλήσσοντας του πάντες!

Ο διαγωνιζόμενος ανέβηκε στη σκηνή για ένα απολαυστικό freestyle. Ο ίδιος ζήτησε από τους κριτές να γράψουν λέξεις στους πίνακες που βρήκαν μπροστά τους και ο ίδιος αυτοσχεδίασε αμέσως κάνοντας ρίμες με τις λέξεις που του έδωσαν οι κριτές.

Αν και τους εντυπωσίασε όλους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε κάποιες… ενστάσεις, με αποτέλεσμα το κλίμα να «παγώσει» για λίγο.

 «Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν σε είδα την προηγούμενη φορά, λέω τι ήρθε να κάνει εδώ πέρα; Εγώ για το ραπ έχω μία ιδιαίτερη άποψη. Για εμένα είναι μία υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με το ταλέντο και με το stage αυτό. Τι δουλειά έχεις εδώ; Μιλάς με συνθήματα στο κοινό σου και το κοινό σου σε αγαπάει για αυτό  το πράγμα. Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλω να μου απαντήσεις γιατί για εμένα το ραπ είναι μία άλλη κουλτούρα» ανέφερε απευθυνόμενος στον Νίκο Στρατή με τον ίδιο να απαντά:

«Απόλυτα σωστές οι ερωτήσεις σου και θα απαντήσω σε όλες. Εδώ δεν ήρθα να κάνω ραπ, ήρθα να κάνω free style. Σας έδειξα ότι γίνεται αυτή τη στιγμή και αυτός είναι ο λόγος που το ξανάκανα. Δεύτερον, για να είμαι ράπερ αυτή τη στιγμή, παλαιότερα στη ζωή μου, που έχω περάσει μια πολύ δύσκολη ζωή και δε χρειάζεται να την ξέρει κανείς, ήταν κάτι το οποίο ξέφευγα. Ταυτόχρονα εγώ παίζω μπουζούκι, παίζω κιθάρα, τραγουδάω λαϊκά. Είμαι μουσικός. Εδώ ήρθα να κάνω free style. Θα μπορούσα να πάρω μια κιθάρα και να κάνω free style rock. Μπορεί και να γίνει. Ήρθα να παρουσιάσω το τι μπορώ να κάνω.

Δεν ήρθα να κάνω κανένα φλωράκι. Δεν ξέρω καν από που προήλθε αυτό. Ήρθα πολύ δυναμικά νομίζω, δεν ήρθα με μια κιθαρούλα ή να τραγουδάω ποπ, άρα δεν ξέρω που κολλάει αυτό. Γενικότερα ήρθα να παρουσιάσω αυτό που έκανα και εντυπωσιαστήκατε και χάρηκα. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα», ανέφερε ο Νίκος Στρατής.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος όχι μόνο είχε καλυφθεί, αλλά στη συνέχεια πάτησε και το Golden Buzzer προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού και όχι μόνο! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top