Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν στη Μύκονο σε εκκλησάκι, στην οικία Θεοδωρίδη στις 10 Ιουνίου.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με αρκετούς φίλους. Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν, αναρτήθηκαν στα social media από τους καλεσμένους.

Την επόμενη μέρα, η Δούκισσα διάλεξε την πιο τρυφερή φωτογραφία, για να την δημοσιεύσει στο Instagram.

Η παρουσιάστρια σήμερα κάθισε να επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες από το γάμο. Όπως αποκάλυψε στο blog της, ο φωτογράφος τράβηξε συνολικά 4.000 φωτογραφίες.  

«Αυτό που θέλω να σου πω σήμερα είναι πως πριν από λίγες ημέρες μου έστειλε ο Δημήτρης Πανουλής, ο φωτογράφος του γάμου μας, ένα μέιλ με περίπου 4.000 φωτογραφίες! Δεν είχα προλάβει να τις δω τότε, αλλά σήμερα ανυπομονούσα από το πρωί να τις δω μία-μία και να ξαναζήσω εκείνη την ημέρα από την αρχή. Και να σου πω την αλήθεια πίστευα πως δεν θα συγκινηθώ. Όμως έκανα λάθος», έγραψε.

Μάλιστα, επέλεξε να μοιραστεί με τους αναγνώστες τις δύο αγαπημένες της. Πρόκειται για δύο χιουμοριστικές εικόνες, στις οποίες φαίνεται με τον σύζυγο της να έχουν έξω τη γλώσσα! Όπως έγραψε αυτό που της αρέσει στην σχέση τους, είναι τα… πειράγματα!