Survivor Panorama: Ο Σεφερλής μιλάει για τη γνωριμία του με τον Μάριο Πρίαμο – «Είμαι με τους Μαχητές»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δαγκωτό… Survivor ψηφίζει ο Μάρκος Σεφερλής και το ίδιο και ο γιος του, Χάρης, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αρχικά, ο κωμικός εξήγησε τι έγινε και… «κόλλησε» με το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τη γνωριμία του με έναν από τους «Μαχητές», τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στην Κύπρο.

«Έπαιζα στην Κύπρο παραστάσεις και η διαμονή μου ήταν στην Λεμεσό, αλλά επειδή εκείνη την ημέρα έπαιζα στη Λευκωσία και την άλλη μέρα το πρωί είχα και μια εκπομπή σε ένα σταθμό στην ίδια πόλη, λέω που να γυρίζω τώρα Λεμεσό. Θα μείνω στη Λευκωσία σε ένα ξενοδοχείο και θα πάω το πρωί στη Λεμεσό! Τελειώνοντας λοιπόν την παράσταση,  λέω με ένα φιλαράκι που να πάμε για ένα ποτό; Και μου λέει αυτός, έχω ένα φίλο εδώ σε ένα μαγαζί, πάμε να πιούμε εκεί ένα ποτό! Πάμε λοιπόν σε ένα μαγαζί, γνωρίζω τον Μάριο, τρελός τελείως, πολύ ωραίος τύπος, εργαζόταν εκεί!», είπε.

Και συνέχισε: «Το τρελοκύπριος δεν έχει βγει τυχαία λοιπόν, γι αυτό και τον αγαπάνε όλοι στην Κύπρο και όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα! Είναι φοβερό παιδί, με χιούμορ, ήταν κι αυτός φαν μου, με έβλεπε και γέλαγε με όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια! Τελειώνουμε λοιπόν τη διασκέδαση και λέω πρέπει να βρω ένα ξενοδοχείο τώρα και αμέσως μου λέει θα σου βρω εγώ ξενοδοχείο φιλαράκι!

Με πήγε με το αμάξι, μου λέει  πήγαινε πάνω κοιμήσου, τα κανονίζω όλα εγώ και το πρωί θα έρθω να σε πάρω να πάμε στην εκπομπή! Φοβερός κι εξυπηρετικός».

Μάλιστα, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πάω λοιπόν το πρωί στην εκπομπή, γυρίζω και πάω να πληρώσω το ξενοδοχείο και μου λένε είναι πληρωμένο από τον Μάριο και τρελαίνομαι! Είναι φοβερός τύπος, έκανε κι αυτή την κίνηση και εντάξει…».

Τέλος, ο αγαπημένος ηθοποιός  δήλωσε ότι υποστηρίζει τους  «Μαχητές»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top