Την εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά το βράδυ της Δευτέρας, σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο Happy Day. Η παρουσιάστρια μάλιστα θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάσταση της Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα όταν η Ελένη Τσολάκη είπε: «Εντυπωσιάστηκα με τη Φαίη Σκορδά. Μια κούκλα.  Νομίζω ότι είναι στην καλύτερη φάση της. Εξωτερικά. Εύχομαι να είναι και εσωτερικά», η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και ανέφερε «Εσωτερικά δεν είναι πολύ καλά. Γιατί έχει αυτό το θέμα. Το είπε και η ίδια στην εκπομπή. Με τον Γιαννάκη. Που πέρασε ένα θέμα υγείας και ταλαιπωρήθηκε».

«Α, εμείς νομίζαμε για το διαζύγιο!» είπε  στη συνέχεια ο Παπανώτας και η Σταματίνα πρόσθεσε: «Έχει γίνει καιρό αυτό. Δεν το ξέρω, αν έχει κάποιο φλερτ, η Νάνσυ που κάνει πιο πολύ παρέα, εγώ έχω χαθεί, δεν τα ξέρω τα προσωπικά της».

Κλείνοντας  ρώτησε  τη Νάνσυ Παραδεισανού που είχε σήμερα στο πάνελ, και εκείνη ανέφερε ότι είχαν πάει με τον Δημητράκη και τη Φαίη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, και πήγαιναν πάνω κάτω με τον μικρό για να μαυρίσουν.

Tags: