Η Μαρία φεύγει και ο Νίκος δεν έρχεται, έχει ήδη έρθει!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν έρθει τα πάνω – κάτω στον ΑΝΤ1, καθώς – όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το σταθμό – ο Νίκος Χατζηνικολάου παίρνει τη θέση της Μαρίας Χούκλη.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η δημοσιογράφος και πρώην (πλέον) παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 είναι περιζήτητη, μετά τη δημοσιοποίηση της αποχώρησής της από το κανάλι των Σπάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η Μαρία Χούκλη εκλήθη από τον στενό συνεργάτη του Μαξίμου σε θέματα τύπου, Θοδωρή Μιχόπουλο και έφαγαν μαζί το μεσημέρι της Πέμπτης σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και του γεύματός τους, η δημοσιογράφος δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, αλλά και δική της εκπομπή.

Τελικά η συζήτηση δεν κατέληξε σε αποτέλεσμα, καθώς  η Μαρία Χούκλη δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη να μετακομίσει στην κρατική τηλεόραση.

Αλλά οι προτάσεις δεν σταματούν εκεί: μιας και διατηρεί καλές προσωπικές σχέσεις με το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Μαρία Χούκλη δέχτηκε πρόταση να πολιτευτεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών είναι πολύ νωρίς για να πάρει η δημοσιογράφος μια τέτοιου είδους απόφαση.

Όσο για το τι συμβαίνει στο «στρατόπεδο» του ΑΝΤ1; Αν και της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάζει το δελτίο της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής, αλλά και να παραμείνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με το ρόλο της σχολιάστριας, η Μαρία Χούκλη μοιάζει να μην ικανοποιείται από κάτι από τα δύο αυτά ενδεχόμενα και έχει ζητήσει χρόνο για να σκεφτεί και να πράξει…

Πού τελικά θα καταλήξει και τι θα προτιμήσει να κάνει από τούδε και στο εξής η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια θα φανεί (και θα δημοσιοποιηθεί) τις επόμενες ημέρες…

Ίδωμεν!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή
email: k.filippitzi@star.gr

Tags: