Τα πρώτα Χριστούγεννα χωριστά για Λιάγκα και Σκορδά – Ο στολισμός, η συμφωνία και τα ταξίδια

Η παρουσιάστρια στο Κιλκίς, σε άγνωστα μέρη ο παρουσιαστής!

Χριστούγεννα Σκορδά Λιάγκα

Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα μετά από αρκετά χρόνια κοινής συμβίωσης θα περάσουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από την απόφαση τους να χωρίσουν και να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. 

Ωστόσο,  το πρώην ζευγάρι συμφώνησε να διατηρήσει τις απαραίτητες ισορροπίες για να μην επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία των δύο μικρών παιδιών τους, του Γιάννη και του Δημήτρη!

Σύμφωνα με την Reallife, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν παρών στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Βουλιαγμένης. Οι οικογενειακές φωτογραφίες μετά το στόλισμα του σπιτιού ήταν απαραίτητες, με τον 5χρονο Γιαννάκη να αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου.

Για το διάστημα των γιορτών έχουν συμφωνήσει ο Γιάννης και ο Δημήτρης να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη μητέρα τους, τη γιαγιά Εύα και τον παππού Δημήτρη  στο Κιλκίς. Αμέσως μετά ο πρωτότοκος γιος τους θα φύγει για ταξίδι με τον πατέρα του. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα καταφέρει να έχει μαζί του και τον μικρό του γιο, που είναι ακόμη 2, 5 ετών και έχει την απόλυτη ανάγκη της μητέρας του. 

Κάπως έτσι θα κυλήσουν οι φετινές γιορτές, οι οποίες είναι οι πρώτες της νέας πραγματικότητας, που τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούν να κάνουν τη μετάβαση όσο πιο ανώδυνα γίνεται για όλους τους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top