ΕΝΤΑΣΗ στο «Πρωινό» - Σκορδά σε Σταμάτη: «Είναι προσβλητικό αυτό που λες»

Τι έγινε στο πλατό της εκπομπής το πρωί της Τετάρτης;

Και ενώ η συζήτηση στο Πρωινό αφορούσε στην επίσκεψη που έκανε ο Κάνι Γουέστ στον νέο Πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ, ένα σχόλιο του συνεργάτη της εκπομπής Κώστα Τσουρού «πυροδότησε» μια ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει η Έφη Θώδη για τον Τραμ, υποστηρίζοντας ότι τη γνώριζε και μάλιστα την είχε καλέσει στην Αμερική.

Στο άκουσμα αυτής της φράσης, η Σάσα Σταμάτη εκνευρίστηκε που διακωμωδούσαν το θέμα αυτό, υποστηρίζοντας ότι η τραγουδίστρια έχει αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι σωστό να την εμπαίζουν! «Καλά δεν είναι σωστό αυτό που λες γιατί η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προβλήματα και δεν είναι ωραίο να το λες!», είπε η Σάσα.

Τότε, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση στη συνεργάτιδά της, προκειμένου να μπει μια τάξη, αλλά και μια τελεία στο όλο θέμα. «Εντάξει Σάσα είναι κάτι που το έχει πει μόνη της μην το υπερθεματίζεις χωρίς λόγο…», με τη Σάσα να απαντά: «Καλά! Αν το έλεγα εγώ θα μου λέγατε πως δεν πρέπει και λοιπά, και θα φώναζες!».

Αυτή η δήλωση ενόχλησε την Φαίη Σκορδά, η οποία απάντησε εκ νέου στην επί χρόνια συνεργάτιδά της: «Δεν αλλάζω αυτό που λέω επειδή είσαι εσύ ή επειδή είναι ο Κώστας ή κάποιος άλλος. Αυτό που λες είναι προσβλητικό, εγώ ξεχωρίζω κανέναν, μία ομάδα είμαστε!». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top