Πώς αποχαιρέτησαν τον dj Avicii πασίγνωστοι καλλιτέχνες

Ήταν μόνο 28 ετών και γεμάτος όνειρα

Συντετριμμένη είναι η Μadonna  από τον ξαφνικό θάνατο του dj Avicii του νεαρού άνδρα  με τα ευγενικά χαρακτηριστικά που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της μουσικής βιομηχανίας.

Η βασίλισσα της pop δημοσίευσε στο twitter της μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται μαζί γράφοντας στη λεζάντα.

«Τόσο λυπηρό… τόσο τραγικό. Αντίο αγαπημένε, γλυκέ Τιμ, έφυγες τόσο νωρίς».

Και η Rita Ora όμως τον αποχαιρέτησε μέσα από τα social media.

«Αναπαύσου εν ειρήνη. Έφυγες τόσο νωρίς. Είμαι συντετριμμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ούτε  ο dj David Guetta, μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος του φίλος έφυγε από τη ζωή τόσο νέος και τόσο ξαφνικά.

 «Χάσαμε έναν φίλο με τόσο όμορφη καρδιά και ο κόσμος έχασε έναν πολύ ταλαντούχο μουσικό. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες μελωδίες σου, τον χρόνο που μοιραστήκαμε στο στούντιο, το ότι παίζαμε μαζί μουσική ή χαιρόμασταν τη ζωή σαν φίλοι» έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους.

 

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση της τραγουδίστριας Dua Lipa: «Η απώλεια του Avicii είναι τόσο δυσάρεστο νέο. Τόσο νέος, έφυγε τόσο νωρίς. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, τους φίλους και τους φαν του» έγραψε στο Instagram της.

Ο παγκοσμίου φήμης Dj Avicii   βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν. Ήταν μόλις 28 ετών....Ο αδερφός του έφτασε στο Ομάν για να μάθει περισσότερα για τον θάνατό του καθώς ακόμα δεν ανακοινώθηκε η αιτία.

 

Ο πολυβραβευμένος Avicii  είχε νοσηλευτεί οξεία παγκρεατίτιδα. Ποτέ δεν εγκατέλειψε τη μουσική του, σταμάτησε ωστόσο τις περιοδείες.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top