Στα δικαστήρια Φιλίνη και Μπάρμπα! «Με μια συγγνώμη δε σβήνουν όλα...»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Η Ελένη Φιλίνη κινήθηκε νομικά εναντίον της Βάνας Μπάρμπα. Όλα ξεκίνησαν από ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Dot στο οποίο η Βάνα Μπάρμπα εμφανίζεται να επικαλείται ατυχώς το όνομα της Ελένης Φιλίνη.

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η Βάνα Μπάρμπα να λέει: «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», προκαλώντας την αντίδραση της συναδέλφου της, η οποία κινήθηκε νομικά.

Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε συγγνώμη : «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έχει ενοχληθεί. Δεν είχα καμία πρόθεση. Εγώ το έκανα και πάντα χρησιμοποιώ ακόμα και σε καλές συζητήσεις το όνομα της κυρίας Φιλίνη με ήθος. Την θαυμάζω για την ομορφιά και το ήθος της στον χώρο και το ταλέντο της».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» Στέφανος Κωνσταντινίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κυρία Φιλίνη σχετικά με αυτό το ζήτημα.

«Δεν το θεωρώ καθόλου χιουμοριστικό, πρώτο και κύριο, μόνο χιουμοριστικό δεν είναι, υβριστικό ήταν. Με προσέβαλε. Ήταν ψευδές και αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ σχετικά με εμένα από την κυρία Μπάρμπα… Δεν έχω ασχοληθεί με άνθρωπο. Είναι γνωστή η πορεία μου 40 χρόνια, το ξέρουν όλοι. Ήταν μια εκπομπή που απευθύνθηκε σε όλη την Ελλάδα και μέσα από το Internet πλέον σε όλον τον κόσμο. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να περάσει  έτσι απλά. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν το δέχομαι με τίποτα. Με μια συγγνώμη δε σβήνουν όλα», είπε μεταξύ άλλων η κ. Φιλίνη.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top