Γιάννης Ξανθόπουλος: Αποκάλυψε τι απέκρυψε από την οικογένειά του!

Τι είπε ο νικητής του Rising star

Ξανθόπουλος: Αποκάλυψε τι απέκρυψε από την οικογένειά του

O Γιάννης Ξανθόπουλος ξεχώρισε με τις φωνητικές του ικανότητες από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Rising Star. O μεγάλος νικητής του talent show, ο οποίος πριν  από λίγες ημέρες  έκλεισε τα 17 του χρόνια έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό  People.

 «Όταν άκουσα το όνομά μου, ένιωσα να μου κόβονται τα πόδια, αλλά ήταν μεγάλη ανακούφιση. Ήταν μοναδικό συναίσθημα, το οποίο δεν νομίζω πως θα ξανανιώσω» λέει για τη μεγάλη του στιγμή. Αναρωτιέμαι αν η νίκη ήταν κάτι που ήθελε πολύ. «Όταν έχεις φτάσει τόσο μακριά και βρίσκεσαι στο τέλος, δεν γίνεται να μην το θέλεις» αναφέρει για τον τελικό και προσθέτει: «Εκείνα τα δευτερόλεπτα, από το άγχος, δεν σκεφτόμουν τίποτα. Απλά περίμενα να ακούσω το όνομα του νικητή».

Ο Γιάννης από τότε που θυμάται τον εαυτό του τραγουδάει και ασχολείται με τις τέχνες. «Ήμουν πάντα στις μουσικές εκδηλώσεις στο σχολείο. Στη συνέχεια παρακολούθησα για τέσσερα χρόνια μαθήματα υποκριτικής στο δήμο όπου ζω. Τότε έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Επίσης, έχω κάνει ζωγραφική και γλυπτική! Αλλά στο τέλος με κέρδισε το τραγούδι» παραδέχεται. Ο πατέρας του αλλά και οι δάσκαλοί του ήταν εκείνοι που τον άκουσαν και αντιλήφθηκαν πως έχει ταλέντο. Στη συνέχεια η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου τον συμβούλευσε να πάει σε μουσικό γυμνάσιο. «Πέρασα μέσα από οντισιόν 800 ατόμων και κατάφερα να περάσω και να τελειώσω το μουσικό γυμνάσιο. Στο λύκειο επέστρεψα πάλι στο γενικό». Όσο ήταν μαθητής του μουσικού σχολείου, διδάχτηκε πιάνο και ταμπουρά, ενώ αργότερα έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα. Εκτός από τα μουσικά όργανα που παίζει –σχεδόν όλα τα έγχορδα–, ο Γιάννης γράφει μουσική και στίχους. «Έχω μεγάλα όνειρα. Και σιγά σιγά τα παλεύω. Θέλω να χτίσω μια σημαντική καριέρα, να με θυμάται ο κόσμος και να μείνουν τα τραγούδια μου».

 «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μέσα στην οικογένεια»

Οι γονείς του Γιάννη δεν γνώριζαν ότι είχε δηλώσει συμμετοχή για το Rising Star, αλλά το έμαθαν όταν ξεκίνησε τις οντισιόν. Ωστόσο το πήραν θετικά, από τη στιγμή που τους διαβεβαίωσε πως δεν θα άφηνε το σχολείο. Η πορεία του στο παιχνίδι έδειχνε ένα παιδί χαμηλών τόνων. Αναρωτιέμαι αν υπήρξε περίοδος που να έκανε δύσκολη τη ζωή των γονιών του. «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μέσα στην οικογένεια. Αλλά όσο να ’ναι, έχω και τα νεύρα μου και τις εκρήξεις μου! Εφηβεία…» λέει γελώντας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top