Valentine’s Day: Αυτά είναι τα έξι δώρα που μπορείς να κάνεις στο αμόρε σου

Μία μέρα μόνο για τους δυο σας- Πρώτη ανάρτηση:13-02-2017 14:06

Τα δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Έφτασε η μέρα του Αγίου- Βαλεντίνου όμως δεν έχεις σκεφτεί ακόμα τι δώρο να κάνεις στον ή στην σύντροφό σου;

Επειδή η μέρα είναι ιδιαίτερη, θα πρέπει και το δώρο να είναι κάτι ξεχωριστό.

Αν είναι γυναίκα

Ακόμα και την τελευταία στιγμή, μπορείς να πας στο  ανθοπωλείο της γειτονιάς σου και να πάρεις μία ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Φυσικά όσο όμορφα κι αν είναι τα άνθη θα πρέπει να τα συνοδέψεις και με μία κάρτα στην οποία και θα γράψεις λόγια αγάπης. Όταν θα την συναντήσεις, πρόσφερέ της το μπουκέτο μαζί με ένα γλυκό φιλί. Όλες οι γυναίκες συγκινούνται με αυτά.

 

Αν θεωρείς τα λουλούδια πολύ συνηθισμένο δώρο, επέλεξε κουκλάκια όχι ό, τι κι ό, τι αλλά τα ονομαζόμενα ως «θερμαντικά κουκλάκια- Ζεστές αγκαλίτσες». Τα συγκεκριμένα προσφέρουν, χαλάρωση, ζεστασιά και θα την κάνουν να αισθάνεται πως είστε δίπλα της ακόμα και όταν λείπετε.

 

Ένα άλλο δώρο που αρέσει στις περισσότερες- αν όχι σε όλες τις γυναίκες είναι το κόσμημα. Ανάλογα με το γούστο της, αγόρασέ της ή ένα κολιέ ή σκουλαρίκια ή ένα δαχτυλίδι.

 

Αν είναι άντρας

Στο αγόρι σου φυσικά εκτός από τα λουλούδια που είναι και το κλασικό δώρο μπορείς να του αγοράσεις ένα ρολόι. Σχεδόν σε όλους τους άντρες αρέσουν τέτοιου είδους δώρα.

Αν θέλεις να του πάρεις κάτι πιο προσωπικό,  τόλμησε να του αγοράσεις σέξι μποξεράκια.

Τέλος ένα δώρο  που αρέσει και στους δύο είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ. Κλείσε ένα ραντεβού λοιπόν και φρόντισε να περάσετε και οι δύο καλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top