Παγκόσμια πρεμιέρα για τις "50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι"

Η Ντακότα Τζόνσον κι ο Τζέημι Ντόρναν έκλεψαν τις εντυπώσεις

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Λος Άντζελες έκανε το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας "50 αποχρώσεις του Γκρι", με την εκρηκτική πρωταγωνίστρια Ντακότα Τζόνσον να κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Το καυτό ζευγάρι Κρίστιαν Γκρέϊ και Αναστέζια Στιλ επιστρέφει δριμύτερο και η οθόνη παίρνει φωτιά...

"Οι 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι" έρχονται να συνεπάρουν τις ερωτευμένες ψυχές -και πάλι- λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου, τιμώντας και με το παραπάνω το… πνεύμα της γιορτής.

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και όλη την πλάτη σε κοινή θέα, η Ντακότα Τζόνσον εξέπεμπε... σατέν ερωτισμό στο κόκκινο χαλί! Ο συμπρωταγωνιστής της, Τζέημι Ντόρναν, αγνώριστος! Καμία σχέση με τον κακομαθημένο πολυεκατομμυριούχο που υποδύεται. Οι θαυμαστές τους, πάντως, τους αποθέωσαν.

Στο σίκουελ, ο Κρίστιαν καταφέρνει να ξανακερδίσει την καλή του και ο έρωτας φουντώνει ξανά. Όμως, οι εσωτερικοί δαίμονές του καραδοκούν, όπως και αυτοί που θέλουν να τους χωρίσουν.

Το φιλμ βασίζεται, όπως και το προηγούμενο, στα ομώνυμα βιβλία της E.L. James. Ο σκηνοθέτης, Τζέημς Φόλι, πήγε και βρήκε τη συγγραφέα, για να μείνει όσο το δυνατό πιο  κοντά στο πνεύμα της. Δίπλα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο και η Κιμ Μπάσιντζερ, άρρηκτα συνδεδεμένη με τις ερωτικές ταινίες, μετά το θρυλικό "Εννιάμισι Εβδομάδες".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top