Μαθήματα ζωής δίνει ένα 7χρονο κοριτσάκι που η καρδιά του χτυπά σχεδόν έξω από το σώμα του!

Πρόκειται για εξαιρετικά σπάνια πάθηση - Νέα ενημέρωση: 21:53

Η ιστορία της μικρής Βιρσαβίγια Μπορούμ είναι ένα μεγάλο μάθημα για όλους. Για όλους εμάς που καθημερινά διαμαρτυρόμαστε για οποιοδήποτε πρόβλημα. Η μικρή Βιρσαβίγια όμως μας δείχνει πως μπορείς να ανταπεξέλθεις στο σοβαρότερο πρόβλημα μπορεί να σου παρουσιαστεί στη ζωή, αυτό της υγείας.

Όταν πριν από 7 χρόνια ήρθε στον κόσμο, οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από θωρακοκοιλιακό σύνδρομο. Πρόκειται για μία πολύ σπάνια πάθηση που εμφανίζεται 1 φορά στις  5 εκατομμύρια γεννήσεις.

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της; Η καρδιά χτυπάει σχεδόν έξω από το στήθος της. Και λέμε «σχεδόν», καθώς απλά καλύπτεται από το ανθρώπινο δέρμα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω  video.

 

 

 

Αμέσως η μητέρα της ενημερώθηκε για την κατάστασή, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου δεν έδιναν καμία ελπίδα στη μικρή. Η Βιρσαβίγια όμως τους διέψευσε πανηγυρικά. Πλέον έχει φτάσει τα 7 χρόνια, ζει στην Καλιφόρνια και έχει μάθει να ζει με αυτή την ιδιαιτερότητα.

«Αυτή είναι η καρδιά μου και είμαι η μόνη στον κόσμο που την έχει έτσι», τόνισε αρχικά στο BBC και συμπλήρωσε: «Όταν ντύνομαι, βάζω ελαφριά ρούχα, για να μην πιέσω την καρδιά μου. Περπατάω, πηδάω, τρέχω, τα κάνω όλα... Βέβαια, οι γιατροί μου έχουν απαγορεύσει να τρέχω, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ. Έχω την καρδιά μου έξω, γιατί ο Χριστός θέλησε να δείξει οτι μπορεί να φτιάχνει σπέσιαλ πράγματα, όπως εμένα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top