Η Μπριζίτ Μακρόν μίλησε για τις ρυτίδες και το love story της με τον πρόεδρο και εκτίναξε τις πωλήσεις του Elle

Πουλήθηκαν 530.000 τεύχη και 30.000.000 χρήστες διάβασαν τις δηλώσεις της πρώτης κυρίας της Γαλλίας

Ρεκόρ πωλήσεων για το «Elle» με την Μπριζίτ Μακρόν

Την ώρα που η δημοτικότητα του Προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν πέφτει, οι πωλήσεις του περιοδικού Elle ανεβαίνουν χάρη στην Μπριζίτ Μακρόν.

Δείτε επίσης: Ο Μακρόν ξοδεύει πάνω από 8.600 ευρώ τον μήνα για το μακιγιάζ του!

Δείτε επίσης: Γιατί οι Γάλλοι αντιπάθησαν τον Μακρόν; Πτώση 22 μονάδων στη δημοτικότητα του Γάλλου Προέδρου

Το γνωστό περιοδικό Elle σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων έπειτα από 10 χρόνια με το τεύχος,το οποίο φιλοξένησε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της συζύγου του γάλλου προέδρου, της Μπριζίτ Μακρόν, μετά την εκλογή του στην προεδρία.

Στο συγκεκριμένο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου, η Μπριζίτ Μακρόν μίλησε για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στις 7 Μάιου.

Το τεύχος πούλησε πάνω από 530.000 τεύχη, σύμφωνα με την εφημερίδα Journal du Dimanche, η οποία ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο(Lagardère).  Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, 30.000.000 χρήστες διάβασαν την συνέντευξη της Μπριζίτ Μακρόν,ενώ το αφιέρωμα είχε μεγάλη επιτυχία και εκτός Γαλλίας και κυρίως στις ΗΠΑ και στη Γερμανία.

Μέσα από τη συνέντευξη της, που δόθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης του Εμμανουέλ Μακρόν, η 64χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας -αν και η ίδια, κατά δήλωσή της, απεχθάνεται τον χαρακτηρισμό αυτό, καθώς όπως λέει, πρόκειται για «αμερικανιά»- μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της Εμμανουέλ, τις ανασφάλειές της, την πίστη της στις γυναίκες, τις στιλιστικές της επιλογές κ.α

Φορώντας ένα λευκό σακάκι Dior με μια λευκή μπλούζα και ένα τζιν Saint Laurent, η Μπριζίτ άνοιξε την καρδιά της....

«Φυσικά, τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων για την διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγο της, συμπληρώνοντας με νόημα πως το μόνο λάθος που έχει κάνει ο Εμανουέλ είναι ότι είναι μικρότερος από εκείνη! 

«Όταν διαβάζω για εμάς έχω πάντα την εντύπωση ότι διαβάζω την ιστορία κάποιου άλλου. Η ιστορία μας είναι τόσο κοινή», πρόσθεσε για τη σχέση τους, ήδη από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους, όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών, και εκείνος μαθητής της.

«Με τον Εμανουέλ έχω συνηθίσει να μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, οπότε πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια», είπε και τόνισε  «αν δεν είχα παντρευτεί τον Εμανουέλ θα είχα χάσει όλη τη ζωή μου».

Εκτός από την σχέση της με τον γάλλο πρόεδρο, η ίδια αναφέρθηκε και στην αδυναμία της στους μεγάλους οίκους μόδας της χώρας της. «Ποτέ δεν έχω φύγει από το σπίτι χωρίς να τσεκάρω τα ρούχα μου ή τα μαλλιά μου (…)Έκανα πάντα μεγάλη προσπάθεια για το πώς φαίνομαι, ρωτήστε τους μαθητές και τα παιδιά μου», παραδέχτηκε. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τον σάλο που δημιουργήθηκε για το γραφείο της στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων.  Η ίδια διαβεβαίωσε πως όλα θα είναι στο φως και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ελιζέ, ώστε οι γάλλοι πολίτες να γνωρίζουν τις δραστηριότητες και τις επαφές της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top