Στο σημείο που σκοτώθηκε ο 37χρονος αστυνομικός Xavier Jugele από τα πυρά τρομοκράτη στη Γαλλία βρέθηκε η ανταποκρίτρια του Star στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά.

Όπως μετέδωσε η ίδια, εκτελέστηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι, γεννήθηκε το 1980 και ήταν από τους πρώτους που είχαν σπεύσει στο Μπατακλάν, το οποίο αιματοκύλησαν τζιχαντιστές το 2015.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, είχε υπηρετήσει στην Ελλάδα. Συγεκριμένα, είχε έρθει δύο φορές στη χώρα μας προκειμένου να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές στη διαχείριση του προσφυγικού.

Επιπλέον στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στα Ηλύσια Πεδία, βρέθηκε μια μαύρη τσάντα με ένα κυνηγετικό όπλο μέσα, δύο ματσέτες, σφαίρες και ένα Κοράνι, ενώ κοντά στη σορό του βρέθηκε και μια χειρόγραφη επιστολή όπου υπερασπίζεται το Ισλαμικό Κράτος.

Ωστόσο ο Γενικός Εισαγγελέας του Παρισιού σε συνέντευξη τύπου, σημείωσε ότι ο δράστης δεν είχε δείξει σημάδια ριζοσπαστικοποίησης και το όνομά του δεν ήταν στη λίστα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ενώ τω μεταξύ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχαν δει τον δράστη με άλλα δύο άτομα που φέρεται να διέφυγαν.