Σώρρας στο STAR: «Κρυβόμουν, γιατί φοβόμουν για τη ζωή μου»

Μέσα από το κρατητήριο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας επιμένει ότι δεν ήξερε ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψής του για εγκληματική οργάνωση

«Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν για τη ζωή μου» δηλώνει στο Kεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ο Αρτέμης Σώρρας. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν ήξερε ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Ο Αρτέμης Σώρρας ακόμα και μέσα από το κρατητήριο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας επιμένει: «Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν για τη ζωή μου. Δεν ήξερα ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης μου για εγκληματική οργάνωση. Δεν είχα σκοπό να παραδοθώ. Δεν είπα στους οπαδούς μου να μην πληρώνουν τα χρέη τους. Τους είπα να πληρώνουν από τον λογαριασμό των 600 δις».

Από τον Μάρτιο του 2017 που εξαφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας οι αρχές παρακολουθούσαν τους στενούς συνεργάτες του σε Αθήνα και Πάτρα. Κατέληξαν σε τέσσερα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Με εντολή εισαγγελέα παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα τους. Οι αστυνομικοί όμως τα βρήκαν σκούρα γιατί μιλούσαν με κωδικούς και χρησιμοποιούσαν τη διάλεκτο των Ελλήνων Συνέλευσις,  την οποία οι αρχές δεν καταλάβαιναν.

Ο Αρτέμης Σώρρας δε μίλησε επί 16 μήνες στο τηλέφωνο για να μην τον εντοπίσουν.

Πρώην συνεργάτες του πάντως δε θέλουν σήμερα να έχουν καμία σχέση με τον επικεφαλής του Πολιτικού Φορέα.

Όσοι συνεργάτες και οπαδοί του απέμειναν μαζεύονται πρωί και απόγευμα έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου κρατείται με σημαίες και πλακάτ. Άλλοι πάλι κάνουν τον αγώνα τους μέσω των social media.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top