Σφραγισμένες τουαλέτες στα κορυφαία μνημεία και μουσεία της Ελλάδας

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Καθημερινά ανεβαίνουν στην Ακρόπολη πάνω από 15000 τουρίστες κι όμως στο πιο σημαντικό μνημείο της χώρας μας οι τουαλέτες είναι εκτός λειτουργίας.

AKOMH KAI TO XAΡΤΙ … ΜΕ «ΜΕΤΡΟ»!

Το χαρτί υγείας όπως φαίνεται… δεν περίσσεψε! Άλλωστε μια δεύτερη τοιχοκολλημένη ανακοίνωση είχε προειδοποιήσει γι' αυτό το ενδεχόμενο… ενημερώνοντας τους επισκέπτες να κάνουν λελογισμένη χρήση χάρτου. 

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Ακρόπολη. Τουαλέτες σε μνημεία τεράστιας επισκεψιμότητας είτε είναι βρώμικες είτε σφραγίζονται γιατί δεν υπάρχουν καθαρίστριες.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η εν λόγω ανακοίνωση απ' τις Μυκήνες: «Ο Αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο Μυκηνών δεν διαθέτουν προσωπικό καθαριότητας, και παρακαλούνται οι επισκέπτες να διατηρούν τις τουαλέτες καθαρές».

ΟΙ ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ… ΣΕ ΧΡΕΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ!

Στο έγγραφο που αποκαλύπτει το STAR, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθήνας σε μια κίνηση απόγνωσης ζήτησε να συνδράμουν στη καθαριότητα ακόμη κι οι εξειδικευμένοι εργατοτεχνίτες και μαρμαροτεχνίτες των αρχαιολογικών χώρων.

Το υπουργείο Πολιτισμού απαντά πως ο διαγωνισμός για το προσωπικό καθαριότητας καθυστέρησε στον ΑΣΕΠ.  Να σκεφτείτε ότι αυτά συμβαίνουν στη χώρα μας, όπου ο τουρισμός είναι υποτίθεται η Βαριά βιομηχανία μας. Ελλάς, το μεγαλείο σου

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top