Φήμες για το «φάντασμα» του Ωνάση στον Σκορπιό – Οι περίεργες ιστορίες που κυκλοφορούν

Σωματοφύλακας του Ριμπολόβλεφ φέρεται να έχει δει τη «φιγούρα» του Έλληνα κροίσου

Περίεργες ιστορίες για φαντάσματα κυκλοφορούν στον Σκορπιό. Άλλοι γελούν, άλλοι τις πιστεύουν και ορισμένοι μυρίζονται έξυπνο τρικ για αύξηση των επισκεπτών.

Έχουμε δει φαντάσματα σε ταινίες, έχουμε διαβάσει για απόκοσμες φιγούρες σε βιβλία. Κάποιοι λένε πως έχουν δει μπροστά τους περίεργες σκιές. Άλλοι τα πιστεύουν κι άλλοι γελούν. Για ....φαντάσματα κάνουν λόγο εδώ και καιρό οι κάτοικοι της Λευκάδας.

Μιλούν για μια ανδρική φιγούρα που εμφανίζεται στον Σκορπιό. Φοράει σκούρο κοστούμι και περπατά σκυφτός, κρατώντας στο ένα χέρι πούρο.

Ο άνδρας ασφαλείας του Ριμπολόβλεφ προσπάθησε λένε να πλησιάσει για να τον δει καλύτερα, όμως η φιγούρα εξαφανίστηκε. Όταν είδε τις φωτογραφίες του Αριστοτέλη Ωνάση, διαπίστωσε πως η ...απόκοσμη φιγούρα ήταν ίδια με τον Έλληνα Κροίσο.

Λίγο καιρό αργότερα είδε και τα φώτα της ροζ βίλας να αναβοσβήνουν.Τρομοκρατημένος λένε οι φήμες, ζήτησε να φύγει από τον Σκορπιό.Από τότε που το θρυλικό νησί πέρασε στα χέρια του Ριμπολόβλεφ, οι φήμες οργιάζουν πως ένα μυστήριο πλανάται πάνω από τον επίγειο παράδεισο.

Όσοι γνώρισαν τον Αριστοτέλη Ωνάση λένε πως δεν θα ήθελε να μένει κανείς άλλος στο νησί του.

Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει βάλει ήδη εργάτες στο Σκορπιό και τα αλλάζουν όλα. Ίσως λένε κάποιοι γι΄ αυτό βγήκαν οι φήμες.

Παρόμοιες ιστορίες έχουν ακουστεί κατά καιρούς και για άλλους επώνυμους.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top