Φουστάνια, μουσική και πολύ κέφι: Όσα έγιναν στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας

Δείτε εικόνες από το αθλητικό event στο κέντρο – Μαζική συμμετοχή όλων των ηλικιών

Όσα έγιναν στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας

Χιλιάδες πολίτες έδωσαν «το παρών» στον 25ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας ο οποίος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αθηναίων.

Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν τα «αθλητικά» τους και έλαβαν μέρος στο event, το οποίο ξεχώρισε για τις ιδιαίτερες παρουσίες.

Κορίτσια με φουστάνια και σορτσάκια και ποδήλατα κάθε είδους εμφανίστηκαν το πρωί της Κυριακής στους δρόμους της Αθήνας, η οποία απέπνεε έναν άλλο αέρα.

Η συμμετοχή ήταν μαζική για όλες τις ηλικίες. Η εκκίνηση για τα 13χλμ. δόθηκε στις 10:00 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος (ύψος Ερμού), ενώ για τα 3,5χλμ στις 10:15 επί της Λ. Αμαλίας (μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη).

Μάλιστα όσοι συμμετείχαν δικαιούνταν δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έως  τις 13.00 με την επίδειξη του απαντητικού e-mail σε περίπτωση ηλεκτρονικής εγγραφής ή με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.


 
Το όλο σκηνικό συμπλήρωσε ευχάριστα και η ομάδα κρουστών Βatala Atenas η οποία από την πλατεία Συντάγματος ξεσήκωσε τους ποδηλάτες με τη δυναμική της μουσική.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top