Οι νέοι ψηφίζουν πτήση με αλεξίπτωτο - Οι συμβουλές των ειδικών

Η πτήση με αιωρόπτερο έχει γίνει μόδα

Τραγική κατάληξη είχε η πτήση ενός Γάλλου με αλεξίπτωτο. Έπεσε σε απότομη χαράδρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του! Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, λένε οι ειδικοί κι αποκαλύπτουν στο Star τους κανόνες και τους κινδύνους του αγαπημένου σπορ των νέων.

Είναι ένα από τα extreme sports που αγαπούν οι νέοι. Νιώθουν αδρεναλίνη, ελευθερία. Γι αυτό και πετούν από κάθε... πιθανό σημείο.

Η πτήση με αιωρόπτερο έχει γίνει μόδα.  Όλο και περισσότεροι νέοι με το που "ανοίγει" ο καιρός, βρίσκουν ευκαιρία να πετάξουν.

Με 70 ευρώ ο εκπαιδευόμενος μπορεί να απολαύσει μια... κούρσα με νοικιΑσμένο εξοπλισμό και να απολαύσει τις ομορφιές της χώρας μας από... ψηλά.

Ένα κράνος σαν κι αυτό που φοράω, το καρεκλάκι με το απαραίτητο εφεδρικό... αλεξίπτωτο και το πανί είναι όσα χρειάζεται κάποιος για να πετάξει. Ο 53χρονος Γάλλος, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σ' αυτήν τη χαράδρα των... 150 μέτρων στο χωριό Κολιάκι Αργολίδας, ήταν  εμπειρότατος. Γι' αυτό κι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να παρασύρθηκε βλέποντας τη θέα ή να έπαθε κάποια κρίση.

Είναι ένα σπορ που δεν έχει ηλικία λένε οι ειδικοί και καλούν τον κόσμο να το δοκιμάσει ακούγοντας όμως πάντα τις συμβουλές του εκπαιδευτή.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top