Μενίδι: 10 μήνες μετά την απώλεια του 11χρονου Μάριου εντοπίστηκε αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του

10 μήνες μετά την τραγική απώλεια ο πατέρας του Μάριου ξεσπά

Δέκα μήνες μετά την τραγική απώλεια του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι εντοπίστηκε ξανά αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του σχολείου του. Ο πατέρας του Μάριου κατέθεσε το πρωϊ αγωγή αποζημίωσης - "μαμούθ" κατά του Ελληνικού Δημοσίου. 

Το Star αποκαλύπτει. Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε ξανά στο σχολείο του Μάριου. Όπως καταγγέλλει ο τραγικός πατέρας του άτυχου μαθητή χθες το μεσημέρι μαθητές εντόπισαν τυχαία στο προαύλιο του σχολείου βολίδα πυροβόλου όπλου, την παρέδωσαν στους δασκάλους και αυτοί με τη σειρά τους στους αστυνομικούς.

Η οργή του πατέρα του Μάριου ξεχειλίζει. Μπορεί να πέρασαν 10 ολόκληροι μήνες από την τραγική απώλεια του γιού του, όμως, όπως καταγγέλλει ο δολοφόνος του παραμένει ακόμα ασύλληπτος, ενώ δεν έχει αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι με τα όπλα και τα ναρκωτικά.

«Εφαρμόστηκαν μερικά μέτρα, όπως αναφέρει ο κ. Τόσκας και ο κ. Τσουβάλας. Βρήκαν τον δολοφόνο του Μάριου; Πόσα όπλα πιάσαμε; Πόσους εμπόρους ναρκωτικών βρήκαμε; Απολύτως κανέναν. Που είναι τα αποτελέσματα;», λέει ο πατέρας του άτυχου παιδιού.

2 εκατομμύρια ευρώ διεκδικεί από το ελληνικό δημόσιο η οικογένεια του Μάριου 

10 μήνες μετά την  τραγική απώλεια η οικογένεια του Μάριου σκληραίνει τη στάση της και μετά τη μήνυση κάνει αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τις παραλείψεις των κρατικών της οργάνων"

«Διεκδικεί ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ. Θεωρούμε ότι η Πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», λέει ο δικηγόρος της  οικογένειας του Μάριου.

Η αγωγή αποζημίωσης για τον 11χρονο Μάριο αναμένεται να κατατεθεί αύριο το πρωί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top