Καρέ-καρέ η στιγμή που ο «Ρουβίκωνας» κάνει παρέμβαση στο σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ στην Αθήνα

Πέταξαν τρικάκια και λάδια

Παρέμβαση στο σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ πραγματοποίησε χθες, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, ο «Ρουβίκωνας».

Τα μέλη της αναρχική συλλογικότητας, πέταξαν λάδια και τρικάκια, ενώ φώναξαν συνθήματα διαδηλώνοντας την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό και στη συνέχεια όπως πήγαν, αποχώρησαν αποχώρησαν ανενόχλητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν φυλλάδια στην οικία της πρέσβειρας του Ισραήλ

Στο video που έδωσε σήμερα ο «Ρουβίκωνας» στη δημοσιότητα, βλέπετε τη στιγμή που τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας κάνουν «ντου», με τον φύλακα να βγαίνει από το κουβούκλιο και να τους λέει «ήρεμα παιδιά».

Σε ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «όπως έχουμε εκφράσει και στο παρελθόν,το Παλαιστινιακό,αποτελεί ένα πολυδιάστατο ζήτημα που γνωρίζει εξάρσεις και υφέσεις. Ωστόσο,για εμάς,η διαρκής στήριξη ενός τόσο αξιοσέβαστου και αξιοπρεπούς αγώνα,αποτελεί βασικό μας μέλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε σήμερα να βρεθούμε στην οικία της πρέσβειρας του Ισραήλ στην Ελλάδα (…)Ο Ρουβίκωνας θεωρεί πως ο Παλαιστινιακός αγώνας δεν χάνει το συμβολικό νόημα που έχει εδώ και δεκαετίες. Έτσι θα στεκόμαστε διαρκώς αλληλέγγυοι σε αυτούς τους ανθρώπους,με όποιον τρόπο μπορούμε,με όσα μέσα διαθέτουμε. Η σύμπραξη της Ελλάδας με το Ισραήλ,δεν μας αφήνει αδιάφορους και σίγουρα δεν θα μας βρει αμέτοχους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top