Άρωμα βεντέτας με βροχή από σφαίρες στην Ηλεία

Μια υπόθεση με άρωμα βεντέτας ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηλείας, μετά τα συνεχόμενα περιστατικά βίας

Υπόθεση Βεντέτας ερευνούν στην Ηλεία

Μια υπόθεση με άρωμα βεντέτας ερευνούν  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας  Ηλείας, μετά  τα συνεχόμενα περιστατικά βίας που αναστάτωσαν το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και  τα ξημερώματα της Κυριακής την κοινότητα Άγναντα.

Η αρχή έγινε όταν ένας 25χρονος επισκέφτηκε το σπίτι ενός 54χρονου  και του ζήτησε να πάνε μαζί στο κτήμα ενός συγγενικού του προσώπου, επειδή  ήθελε βοήθεια. Τελικά όμως εκεί  του επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν, ενώ τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν. Την ίδια στιγμή πυροβολούσαν στον αέρα. Στη συνέχεια ο 25χρονος μετέφερε τον 54χρονο στο σπίτι ενός 50χρονου συγγενούς του.

Το τοπίο για την συνέχεια δε έχει ξεκαθαριστεί εντελώς.  Μετά από λίγες ώρες  ο 50χρονος ενεπλάκη σε  τροχαίο ατύχημα κοντά στο χωριό υπό την επήρεια μέθης , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια Βουλγάρα που είχε μαζί του. Ο οδηγός συνελήφθη, αλλά κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος. Όμως, το σπίτι του καταστράφηκε ολοκληρωτικά από φωτιά που  ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής και που  προκλήθηκε από άγνωστο προς το παρόν εμπρηστή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top