Ποιος κρύβεται πίσω από τους εκβιασμούς και το ροζ βίντεο με στελέχη μεγάλης ΔΕΚΟ

Κατεπείγουσα έρευνα από τον ειασγγελέα

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας Πατρών προκειμένου να εντοπιστεί ο άνθρωπος που έστειλε ανώνυμες επιστολές  και ροζ βίντεο και οδήγησαν στη διαπόμπευση μια γυναίκας και ενός συνταξιούχου σε μεγάλη ΔΕΚΟ.

Είναι η  επιστολή  που στάλθηκε από ταχυδρομείο της Θεσσαλονίκης  στις 12 Φεβρουαρίου με παραλήπτες εφημερίδες και site της Πάτρας. Η επιστολή ανέφερε λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση μεγαλοσυνδικαλιστή  σε ΔΕΚΟ με γυναίκα υπάλληλο  στην ίδια υπηρεσία η οποία και απολάμβανε όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας,  ιδιαίτερης μεταχείρισης. Η επιστολή συνοδευόταν από φωτογραφίες με τις καυτές στιγμές του ζευγαριού. Δημοσιοποιήθηκε  όμως  διαπομπεύοντας την παντρεμένη γυναίκα σε όλη την  πόλη. Κανείς όμως δεν περίμενε την τραγική κατάληξη . Ο συζυγός της ο ποιος εργαζόταν στην ίδια ΔΕΚΟ,  το μεσημέρι της Πέμπτης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο εισαγγελέας  μετά το τραγικό τέλος του συζύγου έχει δώσει εντολή στην αστυνομία να βρεθεί ο άνθρωπος που έχει συντάξει την επιστολή προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες

Παγίδευσαν την υπάλληλο της ΔΕΚΟ για να την εκβιάσουν

 

Οι αρχές καλούν για καταθέσεις ανθρώπους από το περιβάλλον του άτυχου συνταξιούχου και της συζύγου του. Η έρευνα έχει δείξει ότι τους τελευταίους μήνες ο εκβιαστής είχε στείλει εκατοντάδες επιστολές στο οικογενειακό και φιλικό  τους περιβάλλον διασύροντας την παντρεμένη υπάλληλο και αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις αθέμιτες πρακτικές οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν τόσο για την πρόσληψη της όσο και για τη μονιμοποίηση της σε υπηρεσία της ΔΕΚΟ, πολλά χρόνια πριν.

Αυτό όμως που αγνοούσε η παντρεμένη υπάλληλος  ήταν ότι κάποιος την είχε παγιδεύσει και κατέγραφε τις ερωτικές της επαφές.

Οι μοιραίες επιστολές που οδήγησαν στην αυτοκτονία

 

Ο εκβιαστής τους τελευταίους έξι μήνες είχε γίνει ο εφιάλτης της οικογένειας της υπαλλήλου της ΔΕΚΟ. Μέσα στις επιστολές ανέφερε τόσο το όνομά της όσο και του πρώην συντρόφου της που τη βόλεψε, όπως λέει χαρακτηριστικά στο δημόσιο, προκαλώντας το κοινό αίσθημα Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Οι συνάδελφοί της δεν την έχουν σε καμία υπόληψη αφού έχει κυκλοφορήσει βίντεο και φωτογραφίες της κυρίας να έχει πέσει στα  τέσσερα …μπροστά στο μεγάλο κομματόσκυλο προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει .Εδώ πάει ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ,τα κάνει όλα !»

Το μεσημέρι γράφτηκε ο τραγικός επίλογος καθώς κηδεύτηκε μέσα σε κλίμα οδύνης ο συνταξιούχος της ΔΕΚΟ. Το λόγο τώρα έχουν οι αρχές.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top