Οικογενειακή τραγωδία στη Ζάκυνθο! Νεκροί πατέρας και γιος σε εργατικό δυστύχημα

Έπεσαν στο κενό την ώρα που εκτελούσαν εργασίες σε υπό ανέγερση επιχείρηση

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Αλυκές Ζακύνθου το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν έγινε γνωστό ότι πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους σε εργατικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια εργασιών σε υπό ανέγερση επιχείρηση.

Ο 60χρονος Αναστάσιος Μαρούδας και ο 31χρονος γιος του Νίκος ήταν ανεβασμένοι σε σκαλωσιά, στο σημείο, όπου θα κατασκευαζόταν ο ανελκυστήρας του κτιρίου. Για άγνωστο όμως λόγο πατέρας και γιος έχασαν την ισορροπίας τους και βρέθηκαν στο κενό από ύψος 7 – 8 μέτρων.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι δύο άνδρες πατούσαν σε ένα ξύλο και έκαναν μια συγκόλληση. Το μαδέρι όμως δεν είχε τοποθετηθεί καλά και υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσουν μέσα στο τσιμεντένιο φρεάτιο.

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του 60χρονου η οποία το μεσημέρι άρχισε να αναζητά τον άντρα και τον γιο της στο τηλέφωνο χωρίς να της απαντά κανείς.

Η γυναίκα έτρεξε στην οικοδομή και τους βρήκε και τους δύο νεκρούς μέσα στο φρεάτιο του ανελκυστήρα.

Έντρομη κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες και τηλεφώνησε αμέσως στην Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν 4 πυροσβέστες, οι οποίοι έβγαλαν τους δύο άνδρες από το φρεάτιο και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top