Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ηλιάννας Σταμαδιανού! Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας της

Έφυγε με το αυτοκίνητό της και δεν επέστρεψε ποτέ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ηλιάννας Σταμαδιανού

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η μυστηριώδης εξαφάνιση της 26χρονης Ηλιάννας Σταμαδιανού από το σπίτι της στη Λακωνία τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Η μητέρα της νεαρής γυναίκας κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει μαζί της, προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του παιδιού της. 

Η αγωνία έχει μεγαλώσει, καθώς εδώ και μια εβδομάδα η κοπέλα που εξαφανίστηκε από τον Ασωπό Λακωνίας δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Οι αρχές την αναζητούν στον Βόλο, όπου τους τελευταίους μήνες είχε πάει πέντε φορές για να δει μια φίλη της. 

Ήδη έχει εκδοθεί Amber Alert, ενώ η μητέρα της την αναζητά απελπισμένα, καθώς το κορίτσι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. 

Σύμφωνα με την ίδια το πρωί της Πέμπτης όταν ξύπνησε δεν βρήκε την κόρη της στο σπίτι. Την αναζήτησε στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά ήταν κλειστό. 

Η κοπέλα έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

«Πιστεύουμε ότι είναι στον Βόλο. Από το καλοκαίρι έχει επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε φορές την πόλη, αναζητώντας μια φίλη της από το πανεπιστήμιο, την οποία δεν μπορεί να βρει. Έχει φύγει κι άλλες φορές από το σπίτι. Μας έλεγε ότι πάει στη Σπάρτη και τελικώς βρισκόταν στον Βόλο. Κάθε φορά γυρνούσε όλο και πιο στεναχωρημένη, επειδή δεν έβρισκε τη φίλη της. Δεν είχε κλείσει όμως ποτέ το κινητό της. Τρελαίνομαι μόνο στη σκέψη να της έχει συμβεί κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι καλά και να βρεθεί γρήγορα. Κάνει θεραπεία. Φοβάμαι μήπως είναι κάπου, με χρειάζεται και δεν μπορεί να με ειδοποιήσει», είπε η μητέρα της στην εφημερίδα Ταχυδρόμος.

Η ίδια επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ήρεμη, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφευγε και δεν θα άφηνε πίσω της ίχνη. Αυτό που ζητά είναι αν κάποιος προσέξει στη γειτονιά του παρκαρισμένο το αυτοκίνητό της, το λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960, να ειδοποιήσουν ακόμα την οικογένεια και τις αρχές. 

«Αν βρούμε το αυτοκίνητο ίσως καταφέρουμε να εντοπίσουμε και την ίδια. Πηγαίνοντας ο καθένας στη δουλειά του, επιστρέφοντας στο σπίτι του, ας κοιτάξει καλύτερα, μήπως δει ένα κορίτσι να περιφέρεται μόνο. Είναι μέτριου ύψους, ντυμένη με μαύρο τζιν παντελόνι και γκρενά πουλοβεράκι, κατσαρά μαύρα μαλλιά, τα οποία συνήθως τα έχει αλογοουρά», είπε η μητέρα της.

Η οικογένεια της 26χρονης, που έχει ενεργοποιήσει ομάδες αναζήτησης και στον Βόλο, ζητά από όποιον δει κάτι ή μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει είτε με την αστυνομία είτε σε ένα από τα τρία τηλέφωνα: 2732082823, 6948111721 και 6950105777.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top