Απογοητευμένος ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο

Απέρριψε το αίτημα για την διοργάνωση μια βραδιάς αφιερωμένης στα παιδιά με καρκίνο

Σύλλογος Ελπίδα ΚΑΣ

Την απογοήτευση του για την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να μην παραχωρήσει το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, ΕΛΠΙΔΑ.

Στην ανακοίνωση του, αναφέρει:

Η βραδιά που είχε προγραμματιστεί για τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα γινόταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, σε συνεργασία με την «Παναθηναϊκή Ένωση Γυναικών» και πρωτεργάτη την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου.

Την εκδήλωση θα τιμούσε με την παρουσία του ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Στέφανος Κορκολής θα υποδεχόταν καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες για να υμνήσουν μαζί τη μουσική του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη, σε μία βραδιά βαθιά ελληνική, ανθρωπιστική και μεγαλειώδη.  

«Παρόλο που ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα, το ΚΑΣ απέρριψε το αίτημά μας», αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ.

Και συνεχίζει:

«Λυπούμαστε που μέσα στους 4 μήνες διάρκειας του Φεστιβάλ Αθηνών και των εκδηλώσεων στο Ηρώδειο, δεν βρέθηκε μία ημέρα που να αφιερωθεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, τα οποία σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στηρίζει διαχρονικά».

«Υποσχόμαστε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι η συναυλία αυτή θα γίνει μέσα στους χειμερινούς μήνες σε χώρο του οποίου η διοίκηση διαθέτει μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top