Εκτός ψυγείου έχει περιπτεράς στην Ακρόπολη τα μικρά μπουκαλάκια νερού και πουλάει δροσερό νερό μόνο στα μπουκάλια του ενός λίτρου και μάλιστα στην τιμή των 2 ευρώ! Είναι, μάλιστα, ο ίδιος περιπτεράς που πριν από λίγα χρόνια είχε πληρώσει πρόστιμο, γιατί πουλούσε 3 ευρώ το νερό.

Φέτος κάνει κάτι πιο απλό. Τα μικρά μπουκαλάκια τα αφήνει και ...λιάζονται και έτσι οι τουρίστες αγοράζουν το μπουκάλι του ενός λίτρου, πληρώνοντας 2 ευρώ!

Όποιος έρθει στην Ακρόπολη και θελήσει να πιει νερό, αγοράζει από τα περίπτερα το μικρό μπουκαλάκι 50 λεπτά και το αυτό του ενός λίτρου 2 ευρώ. Βρήκαμε, όμως, ιδιώτη ο οποίος δεν βάζει τα μικρά μπουκαλάκια στο ψυγείο, με 40 βαθμούς κελσίου, για να αναγκάζει τους τουρίστες να αγοράζουν το μεγάλο μπουκάλι.

Ο ίδιος άνθρωπος, το 2014, πωλούσε το νερό 3 ευρώ και του είχε επιβάλλει, μάλιστα, πρόστιμο 2.000 ευρώ το υπουργείο Ανάπτυξης!

Το ψυγείο, όπως είδαμε, ήταν σχεδόν άδειο, είχε πολύ χώρο για να τοποθετηθούν μικρά μπουκαλάκια νερού, παρ΄ ολ΄ αυτά ήταν εκτός!

Γιατί οι τουρίστες αγοράζουν αγόγγυστα τη μεγάλη συσκευασία νερού; Γιατί στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, το νερό είναι πιο ακριβό.

Δείτε το βίντεο!

Tags: