Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ΕΧΤΙΣΑΝ την είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών

Διαμαρτυρήθηκαν για τη "ματωμένη" υγεία

Ο  Αλέξης Τσίπρας μπορεί να μη φόρεσε γραβάτα μετά το Eurogroup, όμως οι εργαζόμενοι στην υγεία τού τη φόρεσαν με το ζόρι. Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το υπουργείο οικονομικών, χτίζοντας, μάλιστα, την είσοδο, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Με λάσπη και αφρομπετό, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία χτίζουν την είσοδο του υπουργείου στη Νίκης. Σηκώνουν πανό με Τσίπρα, Πολάκη και Τσακαλώτο, ντυμένους με κουρέλια, και τους ..φοράνε γραβάτα!

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση όταν ένας φύλακας προσπάθησε να αποτρέψει το φορτηγό που μετέφερε τα οικοδομικά υλικά να ξεφορτώσει.

Οι εργαζόμενοι κρέμασαν νοσοκομειακές μπλούζες έξω από το υπουργείο οικονομικών, θέλοντας να συμβολίσουν την υποστελέχωση στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και να διεκδικήσουν την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα.

Η διαμαρτυρία των εργαζόμενων ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης, όταν συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο, κρατώντας πυρσούς.  Στο πρόβλημα της υποστελέχωσης προστίθενται και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. 

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, 150 μονάδες εντατικής θεραπείας παραμένουν κλειστές, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top