Πήρε για «σουβενίρ» πυροκροτητή χειροβομβίδας και του έσκασε στα χέρια

Απίστευτη περιπέτεια για έναν 23χρονο φαντάρο

Απίστευτη περιπέτεια για έναν 23χρονο φαντάρο

Άγιο είχε ένας 23χρονος φαντάρος, ο οποίος εκτίει την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του πυροβολικού στ΄Αφάντου.

Όπως μεταδίδει η dimokratiki, ο νεαρός Ροδίτης είχε μεταβεί στο πεδίο βολής στα πλαίσια άσκησης, όπου και βρήκε τον πυροκροτητή και την περόνη εκπαιδευτικής χειροβομβίδας, με αποτέλεσμα να τον πάρει μαζί του ως «σουβενίρ».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ περιεργαζόταν τον πυροκροτητή εξερράγη στο χέρι του με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη Β΄Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Του έγινε συρραφή των τραυμάτων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανότατα να απαιτηθεί πλαστική χειρουργική για την αποκατάσταση τραύματος στο ένα του δάκτυλο.

Ευτυχώς μετά την απίστευτη περιπέτεια του, ο φαντάρος είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να λάβει εξιτήριο από την χειρουργική κλινική την Τρίτη.

Όπως τονίζει η dimokratiki, ανεξάρτητα από την απερισκεψία του 23χρονου, ευθύνη για το γεγονός ότι στο πεδίο βολής υπήρχε εγκαταλελειμμένο από προηγούμενη άσκηση στρατιωτικό υλικό, φέρονται να έχουν και οι αξιωματικοί βολής και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αναμένεται η διενέργεια σχετικής Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης με παραγγελία του Στρατηγού Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ.

Να αναφέρουμε τέλος,  ότι τον 23χρονο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο η ηγεσία της 95 ΑΔΤΕ και ενημερώθηκε διεξοδικά για την πορεία της υγείας του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top