Περιπλανηθείτε στο πιο ψαγμένο bazaar...ακούγοντας jazz! Συμβαίνει στο Γκάζι και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Tα πλάνα με την κάμερα 360° που θα σας μαγέψουν!

Το Αthens Meet Market, μια υπαίθρια αγορά που διανύει το 10ο έτος ζωής της, φιλοξενείται φέτος στο Γκάζι παρέα με το 17o Athens Jazz Festival. Για έξι μέρες (από τις 22/5 έως τις 29/5) η Τεχνόπολη γίνεται μια υπαίθρια αγορά, ένας τόπος συνάντησης και δημιουργίας. Εκεί θα βρείτε περισσότερα από 130 περίπτερα ανεξάρτητων ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα τα αυτιά σας θα χαϊδεύουν μουσικές jazz.

Το star.gr φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το ιδιαίτερο event. Στο χώρο του Meet Market βλέπεις μικρούς και μεγάλους να κάνουν  βόλτα στους πάγκους και να χαζεύουν φορέματα, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, ξύλινα παιχνίδια, κεραμικές κατασκευές, να μυρίζουν αρωματικά σαπούνια και να χαλαρώνουν λίγο από το βάρος της καθημερινότητας.

«Έρχομαι από τη Ρόδο εδώ και 3 χρόνια. Μια εκδήλωση σαν αυτή μας αφήνει να αυτό-οργανωθούμε σαν επιχειρήσεις και να προωθήσουμε τα προϊόντα fair trade, χωρίς δηλαδή την ύπαρξη μεσάζοντα. Νομίζω ότι o κόσμος ψάχνει πλέον κάτι διαφορετικό, μια απόδραση από τα συνηθισμένα», μας λέει η Μαριάννα, που είναι στο τμήμα πώλησης vintage ρούχων.

«Είναι μια ευκαιρία να σε δει ο κόσμος από κοντά. Σιγά σιγά έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος στο Meet Market. Οι πιο πολλοί έρχονται για βόλτα και τη jazz, αλλά παράλληλα ψάχνουν και κάτι να τους αρέσει και να το πάρουν», μας λένε ο Κώστας και η Ιωάννα, που έχουν εργαστήριο παρασκευής βιολογικών προϊόντων.

Αυτό όμως που πραγματικά κάνει μοναδικό το Meet Market είναι ότι πρόκειται για γιορτή. Ναι, υπάρχουν τα περίπτερα όπου μπορείς να βρεις χιλιάδες πράγματα. Όμως δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις κάτι. Πας για να συζητήσεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να πιεις κάτι δροσερό, να τσιμπήσεις κάτι νόστιμο, να μάθεις καινούργια πράγματα, να συναντηθείς με φίλους, να ακούσεις μουσική και να περάσεις ωραία με ένα μοναδικό τρόπο.

Της Σοφίας Γαλάνη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top