ΘΡΗΝΟΣ στην Ξάνθη! 23χρονη ξεψύχησε στην άσφαλτο μετά από νυχτερινή διασκέδαση

Το πτώμα της βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο

Ένα ακόμα νεκρό στην άσφαλτο θρηνεί η Ξάνθη, καθώς, μια 23χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην εθνική οδό Ξάνθης – Καβάλας στο ύψος του Πετροχωρίου.

Σύμφωνα με το xanthi2 η νεαρή κοπέλα που καταγόταν από τον Ακροπόταμο Καβάλας, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση σε club στην Ξάνθη όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και βρέθηκε σε χωράφι με θάμνους και ελιές.

Το αυτοκίνητο μάλιστα ακολούθησε μια τρελή πορεία και αφού ανατράπηκε πολλές φορές κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο, ενώ το πτώμα της 23χρονης βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το ΙΧ.

Οι γονείς της και τα αδέλφια της την αναζητούσαν από τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς η τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, ενώ το απόγευμα δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες διέκρινε σημάδια από λάστιχα στο οδόστρωμα και τελικά εντόπισε το αυτοκίνητο, ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση που δεν έκανε ορατό το ΙΧ από το δρόμο.

Στο σημείο έφτασαν μετά από λίγο και οι δικοί της, οι οποίοι ανέλαβαν το τραγικό έργο της αναγνώρισης της 23χρονης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top