Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, ένστολοι από όλα τα σώματα, συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα, Τετάρτη, πήγαν στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους, όπου βρίσκονταν συνδικαλιστές αστυνομικοί και έπειτα έφτασαν μπροστά στη Βουλή, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα που προβλέπονται στο μνημόνιο, που «περικόπτουν τις αποδοχές τους από 10% έως 15%», όπως λένε οι ίδιοι.

Επιπλέον, θα προσφύγουν δικαστικά εκ νέου, για να δικαιωθούν.

Από το πρωί, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, οι ένστολοι προσπαθούν να δουν τον κ. Χουλιαράκη. Εκείνος, όμως, δεν βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών, που τον περιμένουν οι συνδικαλιστές, αλλά στη Βουλή. Όπως είπε, θα μιλήσει στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, οπότε είναι άγνωστο αν θα συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη, με τους ένστολους.

Συνδικαλιστές του σωματείου ειδικών φρουρών από τη Γενική Αστυνομία Αττικής προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή και σπρώχτηκαν με τους συναδέλφους τους που είναι στην ομάδα περιφρούρησης της Βουλής, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, και οι οποίοι τους απώθησαν. Η ένταση αποκλιμακώθηκε σε λίγα λεπτά.  

 

Δείτε το βίντεο!

 

Tags: