Σκηνές ΧΑΟΥΣ και αλληλοκατηγορίες Τζήμερου-ΚΚΕ για το ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Τα καινούργια πλάνα που ήρθαν στο φως και οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί

Θύτης, θύμα, ή και τα δύο, είναι ο Θάνος Τζήμερος, στο επεισόδιο που προκλήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ανάμεσα στον ίδιο και τη σύμβουλο του Κάππα-Κάππα-Εψιλον Αλεξάνδρα Μπαλού; Τα καινούργια πλάνα που ήρθαν στο φως και οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί, και καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Όπως θα δείτε και στο videο, περιφερειακοί σύμβουλοι και στελέχη του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, τραβούν και βγάζουν σηκωτό το Θάνο Τζήμερο, έξω από την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Δευτερόλεπτα πριν ο πρόεδρος της συνεδρίασης είχε διατάξει την αποβολή του, με την αιτιολογία ότι επιτέθηκε στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού. Και ο κύριος Τζήμερος πριν αποχωρήσει, έσκισε άλλη μια αφίσα του ΠΑΜΕ.

 «Τα πλάνα αυτά είναι μετά το επεισόδιο που με χαστούκισε. Χτύπησε και προπηλάκισε κι εμένα και ένα σύντροφο» δήλωσε η κα Μποαλού, ενώ ο Θάνος Τζήμερος ανταπάντησε:

 «Δεν την χτύπησα την κυρία Μπαλού… Αυτοί ήρθαν να με δείρουν κι εγώ τους έσπρωξα».

Το επεισόδιο προκλήθηκε μπροστά στα μάτια του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος διέκοψε την ομιλία του. Η κυρία Μπαλού ζήτησε το λόγο από τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά, επειδή μπαίνοντας έσκισε αφίσες του ΠΑΜΕ.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΠΑΛΟΥ-ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Μ: Δεν θα ξανασηκώσεις χέρι στις αφίσες. Φασιστάρα, φύγε από δω. Δεν θα κάνεις ό,τι στο συνέδριο.
Τ: Αϊ στο διάολο.
Μ: Αυτά σπίτι σου.
Τ: Αμα σε πάρει ο διάολος…
Μ: Αλήτης είσαι… Και φαίνεσαι, φασιστόμουτρο…
Τ: Εσύ είσαι!
Μ: Εσύ που σκίζεις τις αφίσες είσαι.
Τ: Άντε φασιστόμουτρο.
Μ: Δεν θα μας κάνεις εδώ πέρα κουμάντο…
Τ: Άντε ρε φασιστόμουτρο από δω…

 

Ο πρόεδρος της συνεδρίασης προσπάθησε να παρέμβει, καλώντας τον υπουργό να συνεχίσει… Όμως πριν αρθρώσει ολόκληρη φράση, στην αίθουσα δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, με φωνές, κραυγές και χτυπήματα…

«Κάποιος πρέπει να τα βάλει με τους τραμπούκους. Είναι εγκληματική οργάνωση το ΚΚΕ» δήλωσε ο Θάνος Τζήμερος, με την κα Μπαλού να λέει:

«Αυτός ο τύπος σκίζει και πετάει στα σκουπίδια αφίσες, χτυπάει γυναίκες, δείχνει το ποιόν του».

Τελικά για να αποφορτιστεί το κλίμα, με την αποχώρηση του Θάνου Τζήμερου, ο πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top