150 ήταν τα μέτρα της διαδρομής που έκανε ο πρώην αστυνομικός από το σπίτι του στον κάδο απορριμμάτων… Eκεί όπου πέταξε το άψυχο σώμα της εξάχρονης κόρης του. Στο παραπάνω βίντεο βλέπετε το φορτηγάκι του γραφείου τελετών να φθάνει δίπλα στον κάδο για να περισυλλέξει τη σωρό της Στέλλας.

«Αυτό που έκανε για να το πετάξει σκουπίδια και να έχει τέτοιο τέλος το παιδί δεν μπορώ να το φανταστώ να το κάνει άνθρωπος», ανέφερε ο πρώην συνεργάτης του παιδοκτόνου Γιώργος Σήψας.

«Αυτό το κοριτσάκι το έφερε στον κόσμο και τον είπε πατέρα, εμένα, αυτό με ράγισε», είπε χαρακτηριστικά στο Star ένας γείτονας.

Οι στιγμές συγκλονίζουν....Το περιπολικό της αστυνομίας έχει αποκλείσει το χώρο. Το ερασιτεχνικό βίντεο αποτυπώνει την άχαρη διαδικασία. Το κορμάκι του εξάχρονου κοριτσιού βρίσκεται πεταμένο στον κάδο με τα σκουπίδια. Το είχε μεταφέρει εκεί ο πατέρας του, όπως ο ίδιος ομολόγησε. Λίγα λεπτά πριν, είπε, την είχε κρατήσει στην αγκαλιά του σφιχτά… για να σταματήσει να κλαίει  Μια αγκαλιά θανάτου για το 6χρονο κοριτσάκι, μια αγκαλιά από τον άνδρα που την έφερε στη ζωή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και συλλέγουν τα στοιχεία της υπόθεσης. Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι ήταν δυστύχημα και όχι δολοφονία ο φρικτός θάνατο από ασφυξία που προκάλεσε ο ίδιος στο παιδί του.   

 

Tags: