ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ στην Κορώνη! Τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα τον παρέσυραν και τον σκότωσαν

Τα δύο από αυτά ανήκουν σε αστυνομικούς

Τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα τον παρέσυραν και τον σκότωσα

Δεν τη χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου στο 2ο χλμ. Ασπροχώματος στην Κορώνη, όταν τρία τουλάχιστον αυτοκίνητα παρέσυραν τον 80χρονο Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα ανήκουν σε αστυνομικούς και κάτω από αυτά βρέθηκε DNA του νεκρού. Η εμπλοκή τους στο τροχαίο επιβεβαιώνεται και από κάμερες ασφαλείας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αυτοκίνητα ανήκουν σε έναν 75χρονο συνταξιούχο από τη Μεσσήνη, σε μια 45χρονη αστυνομικό και σε έναν 54χρονο επίσης αστυνομικό, αλλά δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί ποιο όχημα προκάλεσε πρώτο το θάνατο του 80χρονου.

Το τροχαίο εκτιμάται ότι έγινε μεταξύ 06:03 και 06:08 και ότι πρώτος χτύπησε τον 80χρονο ο 75χρονος συνταξιούχος που εκινείτο προ τη Μεσσήνη, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ίχνη μπροστά αριστερά και ψηλά στη μάσκα, ενώ στα οχήματα των άλλων δύο αυτοκινήτων βρέθηκαν ίχνη μόνο από κάτω.

Το ΙΧ της 45χρονης αστυνομικού κινούνταν επίσης προς Μεσσήνη και στη συνέχεια με κατεύθυνση την Καλαμάτα από τον τόπο του τροχαίου πέρασαν τρία αυτοκίνητα, από τα οποία οι διωκτικές αρχές έχουν εντοπίσει μόνο το ένα, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν παρέσυραν τον 80χρονο.

Έπειτα με κατεύθυνση προς Καλαμάτα πέρασε το αυτοκίνητο του 54χρονου αστυνομικού το οποίο εμπλέκεται στο τροχαίο.

Οι τρεις εμπλεκόμενοι δήλωσαν στην αστυνομία ότι δεν κατάλαβαν πως παρέσυραν άνθρωπο και δε συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη, ενώ σε βάρος των αστυνομικών θα κινηθεί και η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, καθώς υπηρετούν σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεσσηνίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top