Με αυτό τον τρόπο θα επιχειρήσει ο Σώρρας να γλιτώσει την φυλακή

Όσα είπε στο Star o αντίδικός του Φώτης Λεπίδας

Οι θείες επικλήσεις του Αρτέμη Σώρρα δεν εισακούστηκαν  και οι φουρτούνες που έφερε όχι ο Ποσειδώνας αλλά η Θέμιδα δεν λένε να κοπάσουν. Ο ηγέτης της «Ελλήνων Συνέλευσις» παραμένει εξαφανισμένος για να αποφύγει τη φυλακή και αύριο Δευτέρα (27/03) θα επιχειρήσει να καταθέσει 23.000 ευρώ μέσω του δικηγόρου του στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων για να επιχειρήσει αμβλύνει τις διαφορές με τον κουμπάρο του, ο οποίος τον καταδίκασε σε 8ετη φυλάκιση χωρίς αναστολή. Ο Φώτης Λεπίδας ωστόσο δηλώνει ότι δεν θα δεχτεί ούτε ένα ευρώ.

Ο δικηγόρος- κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα  μιλώντας στο Star δήλωσε: «Ακατανόητα πράγματα από αδιανόητους ανθρώπους. Δεν έχω καμία οικονομική διαφορά με κανέναν τυπικά υπόλογο για εγκλήματα για τα οποία αρμόδια είναι μόνο η ποινική Δικαιοσύνη. Ο κ. Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν για βαρύτατα αδικήματα, υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Τελεία και παύλα».

«Έχω δώσει διαταγή στον πρωθυπουργό να ξεχρεώσει τα 27 δις που χρωστάω στην εφορία», είχε πει ο ηγέτης της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Από αυτά τα 27 δις δεν θα μπορούσε να εξοφληθεί ο κουμπάρος πριν από την καταδίκη; Ο δημοσιογράφος Λευτέρης Ρήνος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Star δήλωσε: «Ο ίδιος υπολογίζει στα 23.000 ευρώ.Εγώ βέβαια θα τον συμβούλευα και αυτόν και το δικηγόρο του να πάρει ένα δις από αυτά που έχει, από τα περισσευούμενα, όχι από τα 600, τα υπόλοιπα, να τα καταθέσει στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων τη Δευτέρα και από αυτά να δεσμεύσει 100.000 ευρώ για τον κύριο Λεπίδα»  και πρόσθεσε: «Αυτά τα χρήματα αν τελικά κατατεθούν, μήπως κάποια στιγμή οι αρχές αυτού του τόπου να δουν από που προέρχονται, δηλαδή είναι χρήματα του κ. Σώρρα ή προέρχονται από δωρεές, εράνους και τρίτους»;

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Εισαγγελική έρευνα που έχει βάλει στο μικροσκόπιο τη δράση του Αρτέμη Σώρρα και των συνεργατών του και εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται εξελίξεις.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top