Μόνο στο star.gr: Το κομμωτήριο που είναι και... bar είναι γεγονός - Πίνεις το κοκτέιλ σου και φεύγεις με νέο look!

Πώς θα σου φαινόταν να ακούς swing, να πίνεις ποτό και να σε περιποιούνται;

Το κομμωτήριο που είναι και... bar είναι γεγονός

Με ένα πρωτότυπο concept, πολύ δουλειά και μεράκι για αυτό που κάνουν απάντησαν στην οικονομική κρίση τέσσερις φίλοι που έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους!

Ο Μιχάλης Καπόλος, ο Μάνος Κατσαρός, ο Δημήτρης Μητρόπουλος και ο Γιάννης Ίσαρης, ανήκουν στην γενιά των 30άρηδων που επέλεξαν αν και είχαν όλα τα εφόδια, να μην εγκαταλείψουν την Ελλάδα, αλλά να επενδύσουν και να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση.

Μοντέρνο κουρείο και… μπαρ ΜΑΖΙ!

Έτσι, προ ολίγων ημερών άνοιξαν στην Πετρούπολη, έναν υπέροχο χώρο όπου ένα μοντέρνο κουρείο και ένα καφέ-μπαρ συνυπάρχουν αρμονικά!

Το Rock n Rolla Str «The BARber Shop», έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των κατοίκων των δυτικών προαστίων και όχι μόνο.

Εκεί βρέθηκε και το star.gr που πάντα στηρίζει νέους με πρωτότυπες ιδέες που τολμούν!

Πρόκειται για έναν χώρο βιομηχανικού στυλ που συνδυάζει αρμονικά το κουρείο με το χώρο του μπαρ, το οποίο είναι ανοιχτό ως αργά το βράδυ με υπέροχα κοκτέιλ και ενημερωμένη κάβα. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να έρθει από τις 8 το πρωί να απολαύσει ένα υπέροχο καφεδάκι δια χειρός Δημήτρη!

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα….

Ο Μιχάλης και ο Μάνος είναι ειδήμονες στο barbering και οι Δημήτρης και Γιάννης στο bartending. «Με τον Δημήτρη είμαστε παιδικοί φίλοι και απλά κάποια στιγμή είπαμε: “γιατί να μην συνδυάσουμε αυτές τις δύο τέχνες;” Έτσι φτιάξαμε έναν χώρο όπου κάθε άνδρας μπορεί να έρθει να κουρευτεί, να ξυριστεί, να κάνει μια περιποίηση προσώπου και συνάμα να χαλαρώσει στο μπαρ πίνοντας ποτό με τους φίλους του», λέει αποκλειστικά στο star.gr ο Μιχάλης.

O Μιχάλης Καπόλος επί τω έργω

 

«Γνωρίζουμε πως ο ελεύθερος χρόνος που έχει στη διάθεση του πλέον ο άνδρας είναι ελάχιστος. Έτσι σκεφτήκαμε πως θα ήταν πολύ ωραίο να υπάρχει ένας χώρος όπου θα μπορεί να συναντηθεί με φίλους, συγγενείς  με την σύντροφό του, απολαμβάνοντας τον καφέ του, finger food ή ένα ποτό και παράλληλα να μπορεί να περιποιηθεί και τον εαυτό του», συμπληρώνει ο Δημήτρης.

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος στο μπαρ

 

Φυσικά το μπαρ, λειτουργεί και όταν το κουρείο είναι κλειστό.

 

Η μουσική είναι μοντέρνα ενώ ο dj σου φτιάχνει τη διάθεση με τις επιλογές του!

Όσο για την ανταπόκριση του κόσμου; Γίνεται χαμός! Και πώς να μην γίνεται όταν τέσσερα νέα παιδιά δίνουν ότι καλύτερο μπορούν στον πελάτη και σαν μότο έχουν «από εδώ όλοι φεύγουν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι»!

Καλές δουλειές λοιπόν!

 

Info: Facebook

Διεύθυνση: Θεσσαλίας 82, Πετρούπολη Αττικής

Τηλέφωνο: 210 5052930

 

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου

Email: mkipreou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top