Κύκλωμα τοκογλυφίας με θησαυροφυλάκιο: Βρέθηκαν χρηματοκιβώτια γεμάτα χρυσό και λεία ΕΝΟΣ εκατομμυρίου ευρώ

Ένας 65χρονος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης-ΔΕΙΤΕ TO VIDEO

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν αύριο τα 6 μέλη του κυκλώματος τοκογλυφίας που συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ.

Τα ...κέρδη ήταν πολλά. Ράβδοι, πλάκες και φύλλα χρυσού, λίρες, κοσμήματα και μετρητά. Όλα σε δύο χρηματοκιβώτια, στη βίλα που θα δείτε στο video στο Πικέρμι, η οποία ανήκει στον 65χρονο που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης. Δεκάδες είναι τα θύματα του κυκλώματος τοκογλυφίας που εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Ιωαννίνων.

Οι 6 συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων 4 ατόμων, τα οποία αναζητούνται. Όσο για τον ...θησαυρό που βρέθηκε κρυμμένος κάτω από ανενεργό ανελκυστήρα, στο υπερπολυτελές σπίτι του 65χρονου και αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ;

ΚΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΚΑΣ - ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ

«Τα χρήματα τα οποία βρέθηκαν στη βίλα προέρχονται από πώληση ακινήτου και κατά συνέπεια είναι προϊόν νόμιμης συναλλαγής», δήλωσε ο Δημήτρης Μπούκας, συνήγορος υπεράσπισης.

Η πρώτη σύλληψη έγινε στην Άρτα, την περασμένη Παρασκευή, εκεί είχε οριστεί το ραντεβού με επιχειρηματία από την Ήπειρο, ο οποίος είχε εφοδιαστεί από την αστυνομία με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

«Τους δάνειζαν χρηματικά ποσά, παρακρατώντας ως εγγύηση μεταχρονολογημένες τραπεζικές επιταγές μεγαλύτερης ονομαστικής αξίας, τις οποίες εξαργύρωναν στη συνέχεια άλλα μέλη της οργάνωσης από τραπεζικά καταστήματα». είπε ο Ιωάννης Βασιλάκος, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων.

Σε απόγνωση είναι τα θύματα του κυκλώματος τοκογλυφίας, τα οποία είναι από Γιάννενα, Άρτα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κόρινθο. Το κύκλωμα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε αρχηγό, εισπράκτορες και υπεύθυνους στοχοποίησης θυμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top